»Hvala, ker si«, prireditev v zahvalo staršem na OŠ Mala Nedelja

Otroci so se s pesmijo, plesom in melodijami zahvalili staršem.

Prlekija-on.net, torek, 28. marec 2023 ob 16:10
Prireditev v zahvalo staršem na OŠ Mala Nedelja

Prireditev v zahvalo staršem na OŠ Mala Nedelja

Mesec marec je mesec, ko se še posebej spomnimo na mame, prav pa je, da se zahvalimo njim in tudi očetom, torej našim staršem.

Učenci OŠ Mala Nedelja so s pomočjo učiteljev pripravili glasbeno plesni večer za starše, katerim so se zahvalili za vso pomoč, vzgojo, za vso skrb, ki jim jo starši namenjajo.

Letošnje leto smo se odločili, da nastopijo vsi učenci posameznega oddelka in pripravijo skupne nastope. Posamezni razredi so bili pri izboru točk za starše izjemno inovativni in izvirni: videli in slišali smo lepe misli o mami, o očetu, o družini, ki so bili delo učencev. Vsaka koreografija je bila nekaj posebnega: videli smo inovativne plesne točke, zanimive recitacije in deklamacije, skupne pevske in glasbene nastope. Marsikatera točka je bila hudomušna in zabavna in ker so nastopali celotni razredi, je marsikateri učenec nastopil prvič.

Veseli smo, da so se prireditve udeležili mame in očetje, katere smo presenetili in razveselili ter jim ogreli srca z glasbo, lepo besedo in plesom. Učenci podaljšanega bivanja pa so za starše pripravili tudi majhna darilca z lepo mislijo zahvale.

OŠ Mala Nedelja



Več v Kultura in izobraževanje