Voznik začetnik vozil pod vplivom alkohola in ostal brez vozniškega dovoljenja

Ormoški policisti so v četrtek zvečer vozniku začetniku, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo ter mu izdali plačilni nalog.

Prlekija-on.net, petek, 31. marec 2023 ob 10:18
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V sredo, 29. marca, ob 16.15 so policisti sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe za kaznivo dejanje Nasilje v družini. Kršitelju so na podlagi 60.čl. Zakona o nalogah in pooblastilih policije izrekli ukrep prepovedi približevanja oškodovancu. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Ob 17.20 so policisti na PP sprejeli zapisnik o sprejemu ustne kazenske ovadbe za kaznivo dejanje Goljufije. Po zbranih obvestilih bo na državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

V četrtek, 30. marca, ob 9.54 so bili obveščeni o najdi neeksplodiranega ubojnega sredstva na območju naselja Jastrebci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za neeksplodirano minometno mino iz druge svetovne vojne. Obveščeni so bili pripadniki Državne enote za neeksplodirana ubojna sredstva, kateri so prišli na kraj, poskrbeli za zavarovanje NUS in odvoze tega v hrambo do uničenja.

Ob 23.12 so policisti vozniku začetniku, zaradi vožnje pod vplivom alkohola, začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo ter mu izdali plačilni nalog.



Več v Črna kronika