Učenci OŠ Cvetka Golarja Ljutomer v Planici

Z glasnimi, pisanimi, poskočnimi in učencem privlačnimi navijaškimi rekviziti, ki jih ponujajo stojnice v Planici in jih v Ljutomeru pač ni moč kupiti, so učenci neutrudno spodbujali naše orle ... in dokazali, da znajo dogodek zajemati z zvrhano žlico dobre volje, veselja in navdušenja... kot se za Prleke spodobi.

Prlekija-on.net, torek, 4. april 2023 ob 08:36
Učenci OŠ Cvetka Golarja Ljutomer v Planici

Učenci OŠ Cvetka Golarja Ljutomer v Planici

Učenci in učitelji spremljevalci OŠ Cvetka Golarja smo si v četrtek, v živo ogledali kvalifikacije v smučarskih poletih v Planici. Kot že večkrat v preteklih letih, je tudi letos našim učencem ogled tekmovanja omogočilo podjetje Krka. Poleg prevoza, tople malice in vstopnic, so učenci od podjetja dobili še tople in lične šale ter vodo.

Ob zgodnji jutranji uri smo se učitelji in učenci, od tretjega razreda dalje, z avtobusom odpeljali proti Gorenjski. Nekateri učenci nižjih razredov so celo prvič uzrli visokogorje in seveda naš opevani ponos in simbol, Triglav. Še več navdušenja so pokazali med navijanjem za naše izjemne športnike, skakalce. Z glasnimi, pisanimi, poskočnimi in učencem privlačnimi navijaškimi rekviziti, ki jih ponujajo stojnice v Planici in jih v Ljutomeru pač ni moč kupiti, so učenci neutrudno spodbujali naše orle ... in dokazali, da znajo dogodek zajemati z zvrhano žlico dobre volje, veselja in navdušenja... kot se za Prleke spodobi. In celoten dogodek so okronali še naši orli z najboljšimi poleti v svetovni konkurenci. Še vreme je v četrtek potrpelo in učencem v Planici prizaneslo ter jim namenilo malo sončka in nekaj oblačkov brez padavin.

Učenci in učitelji se za to nepozabno doživetje podjetju Krka iz srca zahvaljujemo.

Zapisala učiteljica Alenka Tancoš



Več v Družabno