V Videm po vstopnico za polfinale

Ljutomersko moštvo se na dobrih 200 kilometrov dolgo pot odpravlja z optimizmom.

Prlekija-on.net, četrtek, 6. april 2023 ob 06:56
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar je na prvi četrtfinalni tekmi, minuli petek v Ljutomeru, premagal Dobrepolje s 5:1 (3:0) in povedel v zmagah z 1:0. Serija se nadaljuje v petek, 7. aprila, v naselju Videm v občini Dobrepolje. V polfinale, kjer bo nasprotnik vrhniški Siliko, se uvrsti ekipa, ki bo prva zabeležila dve zmagi.

Ljutomersko moštvo se na dobrih 200 kilometrov dolgo pot odpravlja z optimizmom. Proti Dobrepolju je v tej sezoni v štirih dvobojih zabeležilo prav toliko zmag. Na domačem parketu so varovanci Roberta Grdovića zmagali s 4:0, 7:4 in 5:1, v novi dvorani v Vidmu pa je novembra Meteorplast ŠIC bar slavil kar s 7:1. »Motivirani se odpravljamo v Dobrepolje. Pričakujemo težko tekmo, ampak vsi z željo, da to serijo končamo in zmagamo ter se nato pripravimo na polfinale,« optimistično napoveduje jutrišnji dvoboj kapetan ljutomerske ekipe Matic Goznik, ki je v tej sezoni dosegel pet zadetkov, od tega dva proti Dobrepolju.

Zaradi priprav slovenske ženske kadetske in mladinske rokometne reprezentance v Ljutomeru so futsalerji Meteorplasta ŠIC bara v tem tednu opravili le dva treninga v dvorani, svojo kondicijo pa so igralci vzdrževali na enem individualnem treningu na prostem. Po poškodbi se v ekipo vrača mladi Luka Horvat, zaradi poškodb in drugih obveznosti pa v Videm ne bodo odpotovali Tilen Rajter, Kristian Škerget, Urban Goričan in Luka Lovrec. Drugi četrtfinalni dvoboj se bo pričel ob 20.30 uri.

Ostale podrobnosti o obeh četrtfinalnih dvobojih so na povezavi.



Več v Šport