Prleške judoistke in judoisti prikazali odlične borbe v Hočah

Maša Slavinec je dosegla naslov državne podprvakinje, kadetinja Anemarie Feuš in mladinka Urška Rižnar pa sta dosegli tretji mesti.

Prlekija-on.net, petek, 7. april 2023 ob 15:11
Na zmagovalni oder so se tokrat uvrstile punce

Na zmagovalni oder so se tokrat uvrstile punce

V nedeljo, 26. marca, je v Hočah potekalo člansko državno prvenstvo, ki se ga je udeležilo 119 tekmovalcev, med njimi tudi pet prleških tekmovalcev. Ti so prikazali odlične borbe ter dosegli izjemne rezultate. Na zmagovalni oder so se tokrat uvrstile punce, in sicer:
Maša Slavinec iz Judo kluba Križevci pri Ljutomeru, sicer še mladinka, je dosegla naslov državne podprvakinje v kategoriji do 52 kg!
Njen uspeh sta s tretjim mestom dopolnili tekmovalki TVD Partizan Ljutomer, kadetinja Anemarie Feuš v kategoriji do 48 kg ter mladinka Urška Rižnar v kategoriji do 52 kg.

V kategoriji do 81 kilogramov je peto mesto dosegel tekmovalec kluba TVD Partizan Ljutomer Blaž Emeršič, ki je tokrat nastopil eno težnostno kategorijo višje kot običajno, ter prikazal dobre borbe.

Tekmovanja se je udeležil še Maj Mlinarič, ki je prav tako nastopil v višji težnostni kategoriji do 90 kilogramov in na žalost ostal brez uvrstitve.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dobre prikazane borbe ter njihove dosežke!

Člansko državno prvenstvo 2023! V nedeljo, 26.3., je v Hočah potekalo člansko državno prvenstvo, ki se ga je...

Objavil/a Judo Prlekija dne Torek, 04. april 2023



Več v Šport