Na 60. seji skupščine ŠZ Ljutomer v zvezo sprejeli tri nova društva

V Zadružnem domu na Cvenu je potekala 60. seja skupščine Športne zveze Ljutomer.

Prlekija-on.net, nedelja, 9. april 2023 ob 11:50
60. seja skupščine Športne zveze Ljutomer

60. seja skupščine Športne zveze Ljutomer

V sredo, 29. marca, je v Zadružnem domu na Cvenu potekala 60. seja skupščine Športne zveze Ljutomer. Pred pričetkom seje so se s kulturnim programom predstavili člani tamburaške sekcije Kulturnega društva Cven. Vse zbrane je nagovoril predsednik Športne zveze Ljutomer Miroslav Rauter.

Na seji so članice, med drugim, v zvezo sprejele tri društva (Pikado zveza Slovenije, ŠD EDU Slovenije in ŠD Razkrižje) tako, da je število članic v zvezi preseglo število 60.

Sprejela so se poročila za leto 2022 in plani za leto 2023. Pohvalilo se je delo zveze in vseh njenih članic, ki skrbijo, da šport v lokalnem okolju živi, da je na razpolago veliko kvalitetnih športnih programov in prireditev, da se kakovostno dela z mladimi domačimi športniki in tudi, da športniki tekmujejo na najvišji državni oz. mednarodni ravni v članski oz. absolutni kategoriji, s čimer v veliki meri pripomorejo k sami prepoznavnosti društva, kraja, občine, regije in države.

Po uradnem delu je sledil neuradni klepet in pogostitev, katero so pripravili gostišče Gezove Jame in ŠD Cven.

Na ogled je bila postavljena razstava "Naši športni junaki", kjer se je letos, kot dvanajsti, pridružil Bloudkov nagrajenec in dolgoletni predsednik Kasaškega kluba Ljutomer mag. Janez Slavič.

Hvala vsem funkcionarjem, ki se v športnih društvih trudite in pomagate, da lahko športniki nemoteno trenirajo in tekmujejo. Čestitke vsem športnikom za vse dosežene rezultate.Več v Šport