Plesalci PK Zeko dosegli dve zmagi

Najbolje sta se odrezala Filip Kovačič med člani in David Pahor pri mlajših mladincih, ki sta zmagala v kategoriji solo Breakdance.

Prlekija-on.net, nedelja, 16. april 2023 ob 17:43
Plesalci PK Zeko na pokalnem turnirju

Plesalci PK Zeko na pokalnem turnirju

V Dobrovi poteka še zadnji pokalni turnir v breakdancu in hip hopu. Plesalci PK Zeko so osvojili dve prvi mesti. Najbolje sta se odrezala Filip Kovačič med člani in David Pahor pri mlajših mladincih, ki sta zmagala v kategoriji solo Breakdance.

Uspeh sta s 4. mestom dopolnila še Rok Mihalič in Filip Grenko. V izločilne boje pa so se uvrstili še Samuel Gruškovnjak, Rene Pertoci, Tino Oskomič in Nino Vučkič, ki se niso prebili v nadaljnji krog tekmovanja. Tekmovanja se je udeležila tudi novinka Lena Ficko, ki se ji ni uspelo prebiti v naslednji krog.

"Lep ekipni uspeh brejkerjev, ki lepo napredujejo predvsem tehnično in fizično. Pohvalil bi tudi Leno, ki v močni konkurenci nabira izkušnje in tudi ona lepo napreduje. Za njo je ta sezona predvsem učne narave, da se lažje pripravi na novo sezono, kjer bomo štartali že na začetku," je ob tem povedal Dejan Zečević.Več v Šport