Pridržali voznika kmetijskega traktorja, ker je vozil pod vplivom alkohola

Policisti so obravnavali tudi padec voznika motornega kolesa s sopotnico. Vzrok prometne nesreče je bila neprilagojena hitrost. Pri tem se je sopotnica na motornem kolesu hudo telesno poškodovala.

Prlekija-on.net, nedelja, 23. april 2023 ob 07:37
Voznik traktorja je vozil pod vplivom alkohola

Voznik traktorja je vozil pod vplivom alkohola

Preteklo soboto so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi telesno poškodovali, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, pet primerov povoženja divjadi ter poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 13.40 je izven naselja Genterovci, padel voznik motornega kolesa s sopotnico. Vzrok prometne nesreče je bila neprilagojena hitrost. Pri tem se je sopotnica na motornem kolesu hudo telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino denarnice, tatvino mobitela ter poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Pridržan je bil voznik kmetijskega traktorja, ker je vozil traktor pod vplivom alkohola.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.



Več v Črna kronika