Na Stari Cesti padel kolesar in se huje poškodoval

Kolesar je pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad kolesom ter padel in se pri tem huje poškodoval.

Prlekija-on.net, nedelja, 30. april 2023 ob 07:00
Kolesar se je huje poškodoval

Kolesar se je huje poškodoval

Policisti na območju PU Murska Sobota so v preteklem dnevu obravnavali sedem prometnih nesreč, štiri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu ter tri primere povoženja divjadi.

Včeraj malo pred 16.00 uro se je v Ljutomeru zaradi odvzema prednosti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Slednji je na kraju nesreče podlegel poškodbam. V naselju Stara Cesta je kolesar pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad kolesom ter padel in se pri tem huje poškodoval.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, vlom v hišo in tatvina kolesa z motorjem znamke Tomos, z registrsko številko MS A1-554. Na pomurski avtocesti je bil kontroliran tuj državljan, policisti pa so med postopkom ugotovili, da v vozilu prevaža šest tujcev, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Republiko Slovenijo. Vsi tujci so zaprosili za azil.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in sedemkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov nista pomirila, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo pogostejše na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika