Ob mednarodnem dnevu babic odprli vrata Ginekološko porodniškega oddelka

Bodočim staršem so nudili možnost pogovora z babico in porodničarjem, ogled porodnih sob ter brezplačno 3D UZ preiskavo. Podali so tudi koristne informacije glede dojenja, lajšanja porodnih bolečin in poporodne vadbe.

Prlekija-on.net, petek, 5. maj 2023 ob 15:49
Dan odprtih vrat Ginekološko porodniškega oddelka SBMS

Dan odprtih vrat Ginekološko porodniškega oddelka SBMS

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so ob mednarodnem dnevu babic odprli vrata Ginekološko porodniškega oddelka in bodočim staršem nudili možnost pogovora z babico in porodničarjem, ogled porodnih sob ter brezplačno 3D UZ preiskavo. Podali so koristne informacije glede dojenja, lajšanja porodnih bolečin in poporodne vadbe.

Na dnevu odprtih vrat so se predstavili ponudniki najrazličnejših izdelkov za bodoče mamice in njihove novorojenčke. S prijetno glasbo je dogodek spremljala znana lokalna glasbenica Julie Fajhtinger.

Zaposleni na oddelku so se še posebej potrudili in spekli odlično pecivo, za pogostitev pa je poskrbela Pizzerija Nona, za kar se jim zahvaljujejo.

Vodstvo Ginekološko porodniškega oddelka se je zahvalilo babicam za njihovo požrtvovalno in strokovno delo. Čestitke ob mednarodnem dnevu babic in zahvalo jim izreka tudi vodstvo bolnišnice.



Več v Kultura in izobraževanje