Na Ptuju največ uspeha za prleške ekipe

Največ uspehov so imeli igralci iz prleških ekip in sicer ŠD Vučja vas, ekipe Gabrielov Barček in ŠD Strelec Grlava, ekipe TOP-GUN Cleangrad pri moških ter ženske TOP-GUN Cleangrad in Teleing Gradnje.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 22. maj 2023 ob 21:28
Državno prvenstvo v pikadu

Državno prvenstvo v pikadu

V športni dvorani na Ptuju se je minuli konec tedna odvijalo 20. državno prvenstvo v pikadu. V štirih dneh je nastopilo skupno 648 igralk in igralcev iz cele Slovenije.

Največ uspehov so imeli igralci iz prleških ekip in sicer ŠD Vučja vas, ekipe Gabrielov Barček in ŠD Strelec Grlava, ekipe TOP-GUN Cleangrad pri moških ter ženske TOP-GUN Cleangrad in Teleing Gradnje. Spodaj so vsi rezultati.

V občini Ptuj se zavedajo, da šport in športni turizem gredo skupaj z roko v roki in so zelo zainteresirani za tovrstne prireditve pri njih. Take prireditve so samo odlična promocija za prostor, kjer se odvijajo. Tako bo verjetno tudi naslednje leto državno prvenstvo pri njih. Tekmovalci so zraven odličnih pogojev za tekmovanje ustvarili tudi več kot 350 nočitev in bili z vsemi uslugami zelo zadovoljni.

Samo tekmovanje pa je odlično pripravila in izvedla Pikado zveza Slovenije, za kar gre njim in organizatorjem prvenstva samo pohvale za vso izvedbo.

Naslednja, še večja prireditev bo Evropsko prvenstvo v mestu Benidorm v Španiji, kamor PiZS pošilja tako moško kot žensko reprezentanco.



Več v Šport