Deželak junak se bo tudi letos ustavil v Prlekiji

Dobrodelna akcija, ko Deželak s svojim prevoznim sredstvom obkroži več krajev po Sloveniji in naredi več sto kilometrov za otroke bo letos potekala že devetič.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. maj 2023 ob 17:58
Miha Deželak - Deželak Junak lani v Ljutomeru

Miha Deželak - Deželak Junak lani v Ljutomeru

Miha Deželak - Deželak Junak bo tudi letos s svojo fantastično ekipo na poti po Sloveniji, in sicer od 31. maja do 9. junija, ko bo tako kot že vsa leta doslej zbiral sredstva za otroke v stiski in si počitnic ne morejo prislužiti. Dobrodelna akcija, ko Deželak s svojim prevoznim sredstvom obkroži več krajev po Sloveniji in naredi več sto kilometrov za otroke bo letos potekala že devetič.

Ves čas akcije bo možno Deželaka in njegovo ekipo spremljal preko LIVE streama na spletni strani radio1.si, ekipa pa se bo redno javljala tudi preko družbenih omrežij kot sta Facebook in Instagram. Letos bo opravil deset etap, v četrti etapi, v soboto, 3. junija, pa se bo ustavil tudi v Prlekiji.

Četrto etapo bo ob 7. uri pričel v Gornji Radgoni (gasilski dom), nato se bo ustavil še v krajih Radenci, Puconci (Osnovna šola), Murska Sobota (Fazanarija), Lipovci, Ljutomer (Glavni trg), Velika Nedelja (pred gradom in nasproti športne dvorane), etapo pa bo okoli 17.30 zaključil na Ptuju na tržnici.

Spodaj je trasa etape z okvirnimi urami postankov.

Deželak junak v Ljutomeru

Deželak junak se je ustavil v Prlekiji, kjer so ga bučno sprejeli


Trasa 4. etape:

Deželak Junak

Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj! Z vsakim poslanim SMS-om boš doniral 1 EUR ali 5 EUR; če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si



Več v Družabno