Poslastica za hišne ljubljenčke: Mr. Pet sedaj tudi v Ljutomeru

Na dan otvoritve je trgovino obiskalo več kot 400 ljubiteljev živali. Nekateri so pripeljali tudi svoje štirinožne prijatelje, ki so lahko uživali v degustaciji Wolf Pack izdelkov v pasji restavraciji.

Oglasno sporočilo, petek, 2. junij 2023 ob 18:04
Odprtje trgovine Mr. Pet v Ljutomeru

Odprtje trgovine Mr. Pet v Ljutomeru

V Ljutomeru je svoja vrata odprla nova trgovina za ljubljenčke Mr. Pet. Na dan otvoritve je trgovino obiskalo več kot 400 ljubiteljev živali. Nekateri so pripeljali tudi svoje štirinožne prijatelje, ki so lahko uživali v degustaciji Wolf Pack izdelkov v pasji restavraciji.

Mr. Pet ponuja prav vse za hišne ljubljenčke

Mr. Pet v Ljutomeru lahko najdete na Kolodvorski ulici 26, kjer nova trgovina ponuja pravi užitek v nakupovanju za vaše ljubljenčke. V trgovini boste našli tudi široko paleto izdelkov več kot 100 prestižnih znamk, ki zagotavljajo kakovostno nego in opremo za vaše ljubljenčke, na voljo pa so tudi izvrstni prehranski izdelki.

Vse za vsakogar

Mr. Pet ne ponuja le izdelkov za vaše kužke in muce, ampak so v naš nabor vključili tudi obsežno izbiro za ostale hišne prijatelje - od glodavcev, ptic, rib, kač in še mnogo več. Poleg tega v trgovini najdete vse, kar potrebujete za akvaristiko in teraristiko.

Otvoritev nove trgovine Mr. Pet v Ljutomeru

Otvoritev nove trgovine Mr. Pet v Ljutomeru - Velika akcija in darila!


Izkoristite popuste vse do sobote

Mr. Pet je za vse kupce poskrbel tudi otvoritveni popust in darilo ob nakupu. Vsi, ki še niste uspeli obiskati trgovine Mr. Pet in izkoristili otvoritvene akcije, imate čas še do sobote.

Iz srca pa vabijo vse ljubitelje živali, da postanete del družine Kluba Mr. Pet. Z včlanitvijo v to mogočno skupnost prejmete bonus na kartico Mr. Pet ob vsakem nakupu. Članstvo je popolnoma brezplačno, Klub Mr. Pet pa se ponaša že z več kot 100.000 člani. Klub Mr. Pet ponuja kopico ugodnosti.

Mr. Pet. Vse za vaše male živali.



Več v Gospodarstvo