Pozdrav ekipi Wine angels

Letošnji European mountain summit Rally se odvija od Salzburga preko Švice, Italije, Avstrije, Slovenije in zaključi na Hrvaškem.

Prlekija-on.net, petek, 2. junij 2023 ob 23:06
Člani ekip “LOS SCHNAKOS” in “TAUNE NUSSCHEN”

Člani ekip “LOS SCHNAKOS” in “TAUNE NUSSCHEN”

Se še spomnite štirih prijteljev, ki so se lani septembra pogumno podali na 1500km dolgo pot vse od Salzburga pa tja do južne Francije preko Alp (Avstrija, Švica, Italija, Monako) s ciljem v St. Tropezu? To so bili fantje iz ekipe Wine angels kot so se poimenovali, ko so se Janko Kosi, Boštjan Majč, Matevž Kaučič in Boris Šoštarič kot prvi Slovenci prijavili na avanturistični rally - European mountain summit Rally 2022.

Po petih dneh premagovanja gorskih prelazov in reševanja misij so le-tega tudi uspešno zaključili. Stkali so tudi nova prijateljstva in s fanti iz ekip "LOS SCHNAKOS" , ki so bili na koncu tretji in "TAUNE NUSSCHEN" so še danes v stikih. In prav ti se te dni borijo za zmago.

Pravkar namreč poteka European mountain summit Rally 2023, ki pa so se ga udeležili in že uspešno premagujejo izzive in prelaze tudi trije pogumni Prleki iz ekipe "GREEN BEARS".

Fantje iz nemških ekip so jih poiskali in vsi skupaj z "LOS SCHNAKOS" in "TAUNE NUSSCHEN" pošiljajo avanturistične pozdrave ekipi "WINE ANGELS" in se že veselijo potovanja po Sloveniji. Letošnji Rally se namreč odvija od Salzburga preko Švice, Italije, Avstrije, Slovenije in zaključi na Hrvaškem.



Več v Družabno