Druženje stanovalcev in njihovih svojcev v DSO Ljutomer

Preko 300 udeležencev je v sproščenem vzdušju preživelo lep junijski dan.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 12. junij 2023 ob 14:51
Piknik DSO Ljutomer

Piknik DSO Ljutomer

V soboto, 10. junija, so v DSO Ljutomer organizirali tradicionalni piknik na katerem se je zbralo preko 300 udeležencev. V lepem ambientu ljutomerskega Parka 1. slovenskega tabora so se minulo soboto srečali stanovalci in njihovi svojci, ki so prišli od blizu in daleč. Preko 300 udeležencev je v sproščenem vzdušju preživelo lep junijski dan.

Uvodoma sta prisotne pozdravila direktor doma mag. Tomislav Nemec in predstavnica stanovalcev Zinka Maček. V kulturnem programu, ki ga je povezoval Benjamin Langner Von Höveling, so nastopili domski zbor pod vodstvom Marinke Prelog, recitatorki stanovalki Zinka Maček in Sonja Kavčič ter plesalke plesne šole Nina pod mentorstvom Urške Kunčič ter Duo Beročka. Za dobro voljo je z narodnimi in zabavnimi pesmimi poskrbel ansambel Zlata žila.

Zaposleni doma so pripravili pestro pogostitev - od domačega domskega soka, kvasenic, krapcev in palačink do jedi z žara, kot sta giros in čevapčiči. Delil se je tudi sladoled, ki pa ob nekoliko oblačnem vremenu ni imel funkcije hlajenja, je pa bil za osvežitev in okusna sladica. Obiskovalci so lahko sodelovali v bogatem srečelovu, ki ga je omogočilo kar 38 sponzorjev in donatorjev.

Zahvala in pohvala gre zaposlenim, prostovoljcem, nastopajočim in sponzorjem, ki so se prijazno odzvali vabilu in vsak na svoj način prispevali k temu, da so stanovalci DSO Ljutomer in njihovi svojci lahko preživeli nekaj prijetnih skupnih uric ter se napolnili z novo energijo, si podarili čas, se sproščeno družili in začutili kot ena družina. V Domu se že veselijo novih druženj, zlasti sredinih kulturnih dogodkov, ki jih bodo organizirali skozi vso leto.




Več v Družabno