Voznica električnega kolesa padla na makadamskem vozišču in se huje poškodovala

V Stari Novi vasi pa je voznik motornega kolesa zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in se pri tem lažje telesno poškodoval.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. junij 2023 ob 07:17
Policija

Policija

Policisti na območju PU Murska Sobota so v zadnjih 24 urah obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi in eno z lahkimi telesnimi poškodbami, štiri kazniva dejanja, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri kršitve javnega reda in miru ter šest povoženj divjadi.

Na območju Policijske postaje Murska Sobota je voznica električnega kolesa padla na makadamskem vozišču in se pri tem hudo telesno poškodovala. V Stari Novi vasi pa je voznik motornega kolesa zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo pred seboj in se pri tem lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje nasilništva, poškodovanje stekla na objektu in dvakrat povzročitev lahke telesne poškodbe.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem in enkrat na javnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so dvema osebama zasegli vozili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju Policijske postaje Murska Sobota.




Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00