V Bakovcih igrala tudi Novak in Židan

Oba sta pokazala, da še nista pozabila nogometnih veščin, ki so ju krasile skozi bogato nogometno kariero.

Prlekija-on.net, torek, 20. junij 2023 ob 11:59
Tekma z veterani Olimpije

Tekma z veterani Olimpije

Športno-nogometni klub Bakovci je ob 70. obletnici klubskega nogometa pripravil številne aktivnosti, glavna atrakcija je bila nogometna tekma z veterani Olimpije.

Praznovanje visoke obletnice je bilo sicer razdeljeno v dva sklopa, sprva so pripravili slavnostno akademijo, na kateri so se sprehodili skozi zgodovino kluba in se ozrli v prihodnost. Na slovesnosti so med drugim Andreju Šajnoviču podelili najvišje priznanje kluba za izjemne dosežke pri projektu izgradnje stadiona. Priznanje je prejel tudi klub in sicer s strani Mestne občine Murska Sobota in Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota.

Tekma z veterani Olimpije

Drugi sklop praznovanja so v Bakovcih obeležili s celodnevnim dogodkom, na katerem ni manjkalo številnih aktivnosti. Med drugim se je odvil turnir selekcij U7 in U9, nato pa je sledila zanimiva tekma med veterani domačega moštva in Olimpije,ki je bila sicer pomešana z domačimi igralci, sta jo pa med drugim zastopala tudi legendarna bočna igralca Gregor Židan in Đoni Novak. Oba sta pokazala, da še nista pozabila nogometnih veščin, ki so ju krasile skozi bogato nogometno kariero.

Foto: Melita Marič




Več v Šport