Balirka moškemu zagrabila levo roko in ga huje poškodovala

Ugotovljeno je bilo, da je moški po končanem baliranju hotel očistiti balirko. Med čiščenjem balirke je z roko segel v delovno območje delujočega stroja, kar je imelo za posledico, da mu je balirka zagrabila levo roko in mu jo poškodovala.

Prlekija-on.net, sreda, 12. julij 2023 ob 07:36
Moški se je huje poškodoval

Moški se je huje poškodoval

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino kosilnice, tatvino v trgovini, tatvino denarja, nasilje v družini, dve goljufiji preko spleta, grožnjo in zasegli bankovec za 100 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti Policijske postaje Gornja Radgona so obravnavali nesrečo pri delu. Ugotovljeno je bilo, da je moški po končanem baliranju hotel očistiti balirko. Med čiščenjem balirke je z roko segel v delovno območje delujočega stroja, kar je imelo za posledico, da mu je balirka zagrabila levo roko in mu jo poškodovala. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je moški utrpel hudo telesno poškodbo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.




Več v Črna kronika

Policija

V streljanju ena oseba umrla

nedelja, 28. april 2024 ob 22:32
Slovo od Tiveka

Številni se poslavljajo od priljubljenega Tiveka

nedelja, 28. april 2024 ob 15:00