V Moravcih se je huje poškodoval voznik mopeda, v Drakovcih pa kolesarka

Okrog 19. ure je v Moravcih v Slovenskih goricah padel voznik mopeda. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval in bil s helikopterjem prepeljan v UKC Maribor. Prav tako je v večernih urah v naselju Drakovci padla kolesarka in se pri tem hudo telesno poškodovala.

Prlekija-on.net, sobota, 15. julij 2023 ob 07:53
Voznik mopeda je zapeljal v gozd, foto: PGD Ljutomer

Voznik mopeda je zapeljal v gozd, foto: PGD Ljutomer

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe telesno poškodovale, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Okrog 19. ure je v Moravcih v Slovenskih goricah padel voznik mopeda. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval in bil s helikopterjem prepeljan v UKC Maribor. Prav tako je v večernih urah v naselju Drakovci padla kolesarka in se pri tem hudo telesno poškodovala. Ob 9. uri je v Murski Soboti voznik kombija med vzvratno vožnjo trčil v kolesarja, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval.

Posredoval je helikopter

Prišlo do hujše prometne nesreče, kjer je bil udeležen voznik skuterja


Nesreče v cestnem prometu‼️ 14.07.2023 19:09 Več na: https://pgd-ljutomer.si/nesrece-v-cestnem-prometu-14-07-2023-1909/

Objavil/a PGD Ljutomer dne Petek, 14. julij 2023

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari, tri goljufije, tri tatvine in zasegli bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Moti je zaradi napake na elektriki prišlo do požara na traktorju. Požar so pogasili domači sami. Na traktorju je nastalo za 10.000 EVR škode.

Ob 02.00 uri je bilo v bližini pokopališča v Nedelici prijetih osem tujcev, ki so v Slovenijo prišli na nedovoljen način. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito in bodo odpeljani v azilni dom.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.Več v Črna kronika