V Senešcih pripravili veliko veselico z Domnom Kumrom

PGD Senešci je izvedlo 30. tekmovanje v krosu za gasilsko mladino prostovoljnih gasilskih društev GZ Ormož, GZ Sveti Tomaž in GZ Središče ob Dravi, zvečer pa je sledila gasilska veselica.

Ivan Trunk, nedelja, 23. julij 2023 ob 23:02
Veselica z Domnom Kumrom

Veselica z Domnom Kumrom

Prostovoljno gasilsko društvo Senešci je v soboto, 8. julija, izvedlo 30. tekmovanje v krosu za gasilsko mladino prostovoljnih gasilskih društev GZ Ormož, GZ Sveti Tomaž in GZ Središče ob Dravi. Tekmovalo je bilo organizirano za mlajše pionirje, starejše pionirje in mladince, ter je tekmovalo 86 tekmovalcev. Prehodni pokal je osvojilo PGD Miklavž pri Ormožu.

Po tekmovanju so gasilke in gasilci PGD Senešci priredili veliko gasilsko veselico na kateri je nastopil pevec Domen Kumer s svojim spremljevalnim bendom. Na veselici je naredil dobro zabavo in pri obiskovalcih pustil dober vtis. V pogovoru nam je dejal, da ima veliko nastopov po Sloveniji, v Prlekiji je bolj malo, ker je zdaj tu nastopil prvič po daljšem času. Sicer mu je Prlekija zelo všeč, ker se tu dogaja veliko veselic, pripravlja pa tudi nove skladbe, katere bo mogoče izdal še letos.




Več v Družabno