Zajelo nas je neurje, padala je tudi toča

Ponekod je kratkotrajno padala sodra oz. toča, tudi v Ljutomeru.

Prlekija-on.net, nedelja, 30. julij 2023 ob 19:37
Nevihtni oblaki

Nevihtni oblaki

Tako v nedeljo dopoldan kot v nedeljo popoldan je naše kraje zajelo neurje, ponekod je kratkotrajno padala sodra oz. toča, tudi v Ljutomeru. Samo neurje nas je sicer hitro prešlo, kmalu je spet posijalo sonce.

Po napovedih Agencije RS za okolje (Arso) bodo zvečer še posamezne nevihte, nato se bo ozračje umirilo. Zjutraj bo v severnih krajih zmerno do pretežno oblačno, drugod delno jasno. Ponekod po nižinah bo megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem ob šibki burji okoli 19°C.

V ponedeljek bo povečini sončno, več oblačnosti bo na Gorenjskem in Koroškem. Popoldne bo na severu nastala kakšna ploha ali nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem okoli 30 °C.

V torek bo večinoma sončno, popoldne in zvečer bodo na severu nastale plohe in nevihte, ki se bodo zvečer razširile nad večji del Slovenije in v drugem delu noči ponehale.

V sredo bo dopoldne suho, popoldne bodo nastale posamezne plohe. V četrtek bodo predvsem v zahodni Sloveniji krajevne plohe in nevihte. zapihal bo jugozahodnik, nekoliko topleje bo.

Spodaj dodajamo nekaj fotografij nevihtnih oblakov, ki ste nam jih poslali.

Nekej se opet küha Kak je stanje pri vas

Objavil/a Prlekija-on.net dne Nedelja, 30. julij 2023

Po dežji vedno posije sunce Nalepi svojo mavrico f komentar

Objavil/a Prlekija-on.net dne Nedelja, 30. julij 2023



Več v Narava