Policisti posredovali v gostinskem lokalu zaradi povzročanja hrupa in motenja pri počitku

Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je samostojni podjetnik kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 31. julij 2023 ob 10:56
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 28. julija, ob 14.22 jih je dežurni zdravnik iz ormoškega zdravstvenega doma obvestil, da pri njih išče zdravniško pomoč kolesar, kateri je padel med kolesarjenjem po lokalni cesti, zaradi neprilagojene hitrosti. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V soboto, 29. julija, ob 11.12 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru in sicer bi naj kršitelj žalil in grozil prijavitelju. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je kršitelj kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 12.38 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji enega od udeležencev. Udeležena so bila tri vozila. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 18.55 o kršitvi javnega reda in miru in sicer bi naj kršitelj žalil in grozil prijavitelju. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je kršitelj kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

Ob 23.18 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu, zaradi povzročanja hrupa in motenja pri počitku. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je samostojni podjetnik kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog

V nedeljo, 30. julija, ob 1.48 so bili obveščeni, da je v bližini javne prireditve oseba telesno poškodovana. Osebo je ekipa NMP iz ZD Ormož odpeljala v ptujsko bolnišnico. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil izključili možnost udeležbe osebe v prometni nesreči in z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Ob 19.15 so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru in sicer bi naj kršitelj žalil in grozil znani osebi. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je kršitelj kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.




Več v Črna kronika