Sedmi dan občinskega praznika je bil namenjen druženju

Izvedli so turnir v balinanju, županja je občanom odprla svojo pisarno, potekala je gibalno pogovorna urica, ribiško tekmovanje in dogodek Občina na prostem.

Prlekija-on.net, petek, 4. avgust 2023 ob 07:53
7. dan praznovanja 67. praznika Občine Ljutomer

7. dan praznovanja 67. praznika Občine Ljutomer

V sredo, 2. avgusta, je potekal 7. dan praznovanja 67. praznika Občine Ljutomer. Ob 8.30 uri se je pričel 6. turnir v balinanju, ki sta ga pri Domu starejših občanov Ljutomer organizirala Športna zveza Ljutomer in Društvo upokojencev Ljutomer. Sodelovalo je 10 ekip.

Med 9.30 in 11.30 uri je bila v županatu Mestne hiše Ljutomer odprta pisarna županje mag. Olge Karba. Poleg občanov, ki so prišli na pogovor, so županjo obiskali tudi otroci iz Vrtca Ljutomer, sprejela pa je tudi zlate maturantke iz ljutomerske občine, to so: Anika Zadravec, Stela Križanič, Masha Prigl in Sara Bedrač.

Ob 10. uri se je v Mladinskem kulturnem centru Ljutomer odvijala gibalno pogovorna urica z Dragico in Petro, ki jo je organiziralo socialno podjetje KDR-Združenje asistenca. Več o tem dogodku v povezanem članku.

Ob 14. uri so Športna zveza Ljutomer, Društvo upokojencev Ljutomer in Ribiška družina Ljutomer v Motarski jami organizirali ribiško tekmovanje.

Ob 17. uri se je pričela prireditev Občina na prostem - predstavitev občinskih in državnih organov, javnih zavodov, javnih podjetij ter društev. Za zabavo so poskrbeli Mladi navihanci. Več o tem dogodku v povezanem članku.

Občina na prostem

Na prostem se je predstavilo 86 društev, zavodov in podjetij


Gibalno pogovorna urica z Dragico in Petro

Dan druženja s KDR - Združenje asistenca so.p.





Več v Družabno