Voznik motornega kolesa zapeljal izven vozišča in trčil v prometni znak

Na področju kriminalitete so obravnavali odvzem mladoletne osebe, tatvino goriva iz tovornega vozila, goljufijo, spletno goljufijo, poslovno goljufijo, poškodovanje tuje stvari in dve kaznivi dejanji grožnje.

Prlekija-on.net, sobota, 12. avgust 2023 ob 07:53
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali osem prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru ter dve povoženji divjadi.

V naselju Podgorje je voznik motornega kolesa zapeljal izven vozišča in trčil v prometni znak ter se lahko telesno poškodoval. V preostalih sedmih nesrečah je nastala zgolj materialna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali odvzem mladoletne osebe, tatvino goriva iz tovornega vozila, goljufijo, spletno goljufijo, poslovno goljufijo, poškodovanje tuje stvari in dve kaznivi dejanji grožnje.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in prenehali s kršitvijo.

Policija v zadnjem obdobju zaznava povečano število zlorab plačilnih kartic. Spletni goljufi na naključne telefonske številke pošiljajo kratka SMS sporočila ali elektronska obvestila, v katerih se predstavljajo v imenu slovenskih bank in od vas zahtevajo, da nekaj storite, potrdite ali vnesete svoje podatke. Zato občane, ki bodo morda prejeli tovrstna sporočila, opozarjajo, da le-te ignorirajo, v primeru zlorabe pa obveščajo banko in zadevo prijavijo policiji.



Več v Črna kronika