Ormoški policisti zasegli sadike konoplje

V sredo so 25 sadik zasegli 23-letnici, v četrtek pa 25 sadik 31-letnici.

Prlekija-on.net, petek, 25. avgust 2023 ob 09:57
Zasežena konoplja

Zasežena konoplja

Policisti PP Ormož so v četrtek, na podlagi odredbe sodišča, opravili hišno preiskavo pri 31-letni ženski, osumljeni storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Pri hišni preiskavi je bilo zaseženih 25 sadik, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ormoški policisti so že v sredo, na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 23-letni osumljenki iz območja UE Ormož, zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Zasegli so 25 sadik prepovedane droge konoplje višine od 50 do 200 cm. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.Več v Črna kronika