TOP ROJSTNODNEVNA ZABAVA MESECA z ekipo Paintball Ljubljana

Oglasno sporočilo, sreda, 30. avgust 2023 ob 10:06
Paintball Ljubljana

Paintball Ljubljana

LJUBLJANSKI PAINTBALL je med mladimi in najstniki znana kot najboljša lokacija za praznovanje rojstnega dne v Ljubljani. Omogočajo vam, da rojstni dan praznujete zunaj na njihovem zunanjem poligonu ali pa v notranji areni, kar pomeni, da vas vreme ne more ovirati. Pri Paintball Ljubljana imate na voljo več različnih paketov za praznovanje otroških rojstnih dni, zato boste zagotovo našli popoln paket za svojega otroka.

Z že več kot 12-letno tradicijo prirejanja rojstnodnevnih zabav je PAINTBALL LJUBLJANA pravi mojster v tem poslu. Skozi leta je s svojo ekipo gostil na tisoče otroških praznovanj, pri čemer je vsak dogodek bil edinstven. Vodilo, ki ga EKIPA Paintball Ljubljana upoštevajo, je: "Izjemna zabava ob 100-odstotni varnosti."

Paintball Ljubljana

Najbolj popularna aktivnost za praznovanje rojstnega dne je LASER TAG.

Igrajo ga lahko tako otroci v osnovni različici kot tudi najstniki in odrasli, pri čemer je igra za slednje nekoliko zahtevnejša, saj vključuje različne scenarije iger in dodatno opremo.

Laser tag je mogoče igrati na zunanji igrišču ali v notranji areni, prav tako pa je možno igrati tako podnevi kot tudi ponoči, kar doda še več vznemirjenja. Igra je primerna za igralce, starejše od 7 let, kar pomeni, da je zabava na dosegu roke tako za mlajše kot tudi za starejše otroke.

Praznovanje rojstnega dne vključuje tudi zagotovljen prostor za pogostitev, ne glede na to, kateri paket aktivnosti in lokacijo izberete. Poleg tega otrokom in najstnikom ponujamo tudi prostor za različne dodatne dejavnosti, kot so mini odbojka, nogomet, badminton, ročni nogomet in ping pong.

Ekipa Paintball Ljubljana ponuja široko paleto različnih programov za praznovanje rojstnega dne, tako da lahko vsak posameznik najde nekaj, kar mu ustreza.

Paintball Ljubljana

PAINTBALL ZA OTROKE IN NAJSTNIKE - Paket za rojstnodnevno zabavo vključuje vso potrebno varnostno opremo: zaščitne kombinezone, maske ter rokavice in zaščito za trup (pri najstnikih). Za najstnike je na voljo prilagojena oprema, ki vključuje nekoliko lažje markerje na plin in manjše 50-kaliberske kroglice. Otroci pa lahko uporabljajo markerje na vzmet in 50-kaliberske kroglice. Prav tako je na voljo piknik prostor za pogostitev, ki je pripravljen za nepozabno praznovanje rojstnega dne.

LASER TAG ZA OTROKE IN NAJSTNIKE - Laser tag je najbolj priljubljena igra za vse generacije. Paket za rojstnodnevno zabavo vključuje vso potrebno opremo: naglavne senzorje, taggerje, digitalne zastave in baze za oživljanje. Pri najstnikih program dodatno popestrimo z napredno opremo in raznolikimi scenariji.

NERF ROJSTNI DAN - Izjemno priljubljeno praznovanje rojstnega dne za otroke, ki je namenjeno našim najmlajšim, saj se lahko igre z nerf pištolami udeležijo že otroci, starosti 6 let. Ker gre za rojstni dan najmlajših, so igre zasnovane brez tekmovalnega pridiha, temveč z osredotočenjem na otroško zabavo in veselje.

Paintball Ljubljana

Lokaciji:

Paintball Ljubljana vam ponuja dve možnosti lokacij za izvedbo praznovanja rojstnega dneva za otroke.

Prva, bolj znana lokacija, je zunanje igrišče Paintball Ljubljana ob Ižanski cesti na križišču Hauptmancev, ki se razprostira na kar 6000 m2. Ta zelena oaza vam nudi raznovrstne piknik prostore, več poligonov za različne aktivnosti ter mini igrišča. Dejansko boste pozabili, da ste le 10 minut oddaljeni od središča Ljubljane.

Druga možnost je notranja arena, ki se nahaja v diskoteki Cvetličarna na Kranjčevi ulici 20. Na voljo je kar 800 m2 igralne površine, razdeljene na dve nadstropji. Ta lokacija prinaša posebno doživetje, saj je ambient diskoteke s svojo glasbo in svetlobnimi efekti odlično prilagojen za laser tag in notranji paintball. Arena se razteza v VIP prostorih same diskoteke, v spodnjem delu ter drugih prostorih, kar zagotavlja izjemno doživetje.

Naše prednosti:

  • Skrbno vzdrževan poligon
  • Izkušeni in prijazni animatorji
  • Visokokakovostna oprema
  • Animatorji združujejo zabavo in varnost
  • Stalne posodobitve tako na poligonih kot v ponudbi

Paintball Ljubljana

Naj bo tudi vaša zabava za rojstni dan nepozabna. Vse rojstnodnevne zabave si lahko ogledate na njihovi spletni strani Paintball Ljubljana.




Več v Družabno