46-letniku zasegli konopljo in vojaško orožje

Izven naselja Obrež pa so izsledili sedem državljanov Afganistana, za katere je bilo ugotovljeno, da so predhodno nedovoljeno prestopili državo mejo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.

Prlekija-on.net, četrtek, 31. avgust 2023 ob 08:24
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v sredo, 30. avgusta, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Na podlagi odredbe sodišča so opravili hišno preiskavo pri 46-letnem osumljencu iz območja UE Ormož, kateremu so zasegli 49 bilk (rastlin) višin od 1,1 do 3,1 metra, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo konoplja. Pri hišni preiskavi je bilo osumljencu zaseženo še vojaško orožje - topovski udar. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedani drogami in zaradi nedovoljene proizvodnje in prometa o orožjem.

Ob 01.40 so policisti izven naselja Obrež izsledili sedem državljanov Afganistana, za katere je bilo ugotovljeno, da so predhodno nedovoljeno prestopili državo mejo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.




Več v Črna kronika