Wine angels še zadnjič štartali, po treh dneh vodijo

Vmes so opravili še eno posebno nalogo ob pomoči družin, prijateljev ter PGD Ključarovci, PGD Radoslavci in ŠD Ključarovci, ko so v oz. na svoj avto spravili kar 46 ljudi.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 4. september 2023 ob 08:47
Wine angels na reliju Romanian Route Rally

Wine angels na reliju Romanian Route Rally

Rally ekipa Wine angels je v ponedeljek še zadnjič štartala na reliju Romanian Route Rally. Po treh dneh so v vodstvu, imajo 1380 točk, drugouvrščena ekipa pa 1175. Tudi četrti dan so bili uspešni, a še točk tega dneva zaenkrat ni. V nedeljo so sicer opravili še eno dodatno nalogo in sicer "Twin banger", kjer so morali najti enak avto, kot ga vozijo sami in ki je moral imeti tujo registracijo.

Sedaj sledi vožnja do cilja v Bukarešti, kjer imajo tudi nalogo, da se morajo ekipno odštekano obleči.

So pa tretji dan relija opravili še eno posebno nalogo in sicer "Good old banger full". Ko se se peljali s Salzburga proti Budimpešti, so se vmes ustavili v Ključarovcih ter opravili to nalogo. Naloga zahteva, da se v ali na avto spravi čim več ljudi. Prejšnji rekord je bil 27, naša ekipa pa je v oz. na avto spravila kar 46 ljudi. S tem so pridobili 10 točk za vsakega, ki so ga spravili v oz. na avto, torej skupaj 460 točk. Podvig jim je uspel ob pomoči družin, prijateljev ter PGD Ključarovci, PGD Radoslavci in ŠD Ključarovci.

Želimo jim srečno in varno pot do cilja!

Svoje vozilo so parkirali na paleti zidakov, foto: Boris Šoštarič

V soboto opravili vse naloge, danes vožnja do Romunije in modifikacija vozila





Več v Družabno