Dvema voznikoma zasegli osebna avtomobila

Pridržali so tudi tujega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Prlekija-on.net, sreda, 13. september 2023 ob 07:17
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli dva osebna avtomobila, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V Lipovcih je med vožnjo padel kolesar, ki se je pri tem lahko telesno poškodoval. V Večeslavcih je zaradi prekratke varnostne razdalje, prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Pri tem sta se dve osebi lahko telesno poškodovali.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, dve goljufiji ter grožnjo.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji, so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Lendavski policisti so zaradi nezanesljive vožnje zaustavili voznika osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik tuj državljan. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zaradi tega je bil pridržan in bo priveden v postopek na sodišče za prekrške.

Dvema voznikoma so policisti zasegli osebna avtomobila, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota in na pomurski avtocesti.




Več v Črna kronika