Na kolesarskem festivalu Bioterme se je zbralo več kot 130 kolesarjev

Šlo je za netekmovalno rekreativno prireditev, s katero so promovirali rekreativno kolesarstvo z vsemi vrstami koles za vse generacije.

Prlekija-on.net, petek, 15. september 2023 ob 08:26
Kolesarski festival Bioterme

Kolesarski festival Bioterme

Športna zveza (ŠZ) Ljutomer je v sodelovanju s Športnim društvom (ŠD) MTB Prlekija Ljutomer, ŠD Stari hrast Radomerje in soorganizatorji pripravila kolesarski festival Bioterme. Šlo je za netekmovalno rekreativno prireditev, s katero so promovirali rekreativno kolesarstvo z vsemi vrstami koles za vse generacije.

Na festivalu, ki so ga organizirali v soboto, 9. septembra, se je zbralo več kot 130 kolesarjev, katerim so besede dobrodošlice namenili županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, podžupan Janko Špindler, predsednik ŠZ Ljutomer Miroslav Rauter in vodja prodaje Bioterm Mala Nedelja Jožica Polajnko.

Vsi so vožnjo začeli na parkirišču pred hotelom Bioterme Mala Nedelja, nato pa so lahko izbirali med tremi različnimi programi. Organizatorji so na sklepnem dogodku na kopališču podelili tudi nekaj priznanj. Najstarejša kolesarka je bila 76-letna Lidija Vastič s Ptuja, najmlajši udeleženec je bil petletni Jon Forštner iz Celja, najštevilnejša ekipa pa Kolesarski klub Ocean Orchids.




Več v Šport