VIP trgatev vinske kleti Puklavec Family Wines združila 200 izbranih gostov v osrčju Prlekije

Dogodek na idilični lokaciji Zidanice Malek je združil poslovne partnerje, znane osebnosti in ljubitelje vin.

Prlekija-on.net, petek, 15. september 2023 ob 12:28
VIP trgatev vinske kleti Puklavec Family Wines

VIP trgatev vinske kleti Puklavec Family Wines

V četrtek, 14. septembra, je vinska klet Puklavec Family Wines, ki je v letu 1934 postavila temelje vinogradniškega uspeha, gostila šesto tradicionalno srečanje - VIP trgatev. Klet je z dogodkom potrdila svoj visok ugled v slovenskem vinogradništvu, temelječ na brezkompromisni zavezanosti kakovosti in vina, ki se rojevajo v slikovitem okolju Ljutomersko-Ormoških goric.

Dogodek na idilični lokaciji Zidanice Malek je združil poslovne partnerje, znane osebnosti in ljubitelje vin. Miha Brajnik, voditelj dogodka, je s svojim šarmom in duhovitostjo zagotovil izvrstno vzdušje. Med eminentnimi gosti so se v trganju grozdja preizkusili predstavniki Košarkarske zveze Slovenije, Mercatorja, Tuša, Atlantic Grupe, župan občine Ormož Danijel Vrbnjak, Robert Gorjak, Boštjan Romih, lastnica vinske kleti Tatjana Puklavec in direktor vinske kleti Gorazd Bedenčič.

Kulinarično razvajanje je bilo v rokah ekipe NANA Catering, za pečene specialitete pa je poskrbela ekipa Glowen. Dogodek je počastila tudi aktualna vinska kraljica Maja Pečarič, za glasbeno kuliso je skrbel Josip Brass Band, večer pa je z nepozabnim nastopom zaokrožil Boris Novković, ki se je na slovenski oder vrnil po več letih.

Uradno otvoritev je pričela godba Ormož. Tatjana Puklavec, lastnica vinske kleti, je goste toplo pozdravila in izrazila svoj ponos na slovenske korenine ter na svetovno priznana vina, ki nosijo močan družinski pečat. Direktor kleti, Gorazd Bedenčič, je ob tej priložnosti spregovoril o nedavno zaključeni investiciji v nove dodatne peninske cisterne, s katero bo vinska klet še okrepila prepoznavnost blagovne znamke tako na domačem kot mednarodnem trgu.

Z dogodkom je vinska klet Puklavec Family Wines ponovno potrdila svojo vodilno vlogo v slovenskem vinogradništvu, hkrati pa poudarila pomen druženja, tradicije in kakovosti. Vsak detajl tega čarobnega dogodka je bil prežet s strastjo, trdim delom in predanostjo kakovosti, ki so temeljne vrednote družine Puklavec.

Foto: Rok Deželak




Več v Družabno