Danes pogostejše meritve hitrosti na območju PP Ljutomer

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, poškodovanje vozila, odkriti in zaseženi so bili trije ponarejeni bankovci.

Prlekija-on.net, torek, 19. september 2023 ob 07:28
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče, v katerih se je en udeleženec lažje poškodoval, enajst kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter šest primerov povoženja divjadi. Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bilo zaseženo tovorno vozilo. Na območju policijske postaje Lendava so bili prijeti štirje tujci, kateri ne izpolnjujejo pogojev za vstop v državo.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, poškodovanje vozila, odkriti in zaseženi so bili trije ponarejeni bankovci. Osumljencu kaznivega dejanja nasilja v družini je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja. Obravnavane so bile še tatvine koles in sicer je na območju Lendave neznani storilec odtujil štiri električna kolesa, v Murski Soboti pa je bilo odtujeno otroško gorsko kolo.

Včeraj smo poročali o tatvini mopeda v Lendavi. Slednjega so policisti našli in bo vrnjen lastniku.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Ljutomer.




Več v Črna kronika