Nova mis Slovenije je Alida Tomanič s Ptuja

Ptujčanka se bo tako udeležila svetovnega izbora za mis sveta.

Prlekija-on.net, petek, 22. september 2023 ob 12:46

Finale Miss Slovenije 2023 v Radljah ob Dravi

V četrtek so v Športni hiši Radlje ob Dravi okronali mis Slovenije za leto 2023. To je postala Alida Tomanič s Ptuja, ki se bo udeležila svetovnega izbora za mis sveta. Alida je 19-letna Ptujčanka, ki se rada ukvarja s športom, glasbo in petjem. Že 8 let trenira odbojko, rada pa se poda tudi na sprehode in v gore. Študira arhitekturo in je velika ljubiteljica slovenske glasbe vseh zvrsti.

Prva spremljevalka mis Slovenije je postala Aleksandra Matan, druga pa Tijana Bektašević. Mis simpatičnosti je Ines Marjetič, mis fotogeničnosti Nada Hejja, mis osebnosti pa Nika Šalamon.

Projekt Miss Slovenije poteka pod sloganom "Podpirajmo slovensko, podprimo Slovenijo". Vsako leto s finalno prireditvijo izpostavljajo slovenske kraje, ki v sebi nosijo velik potencial, letos so to bile Radlje ob Dravi z bogato lesarsko tradicijo, hmeljarstvom in zelenimi destinacijami.

Miss Slovenije 2023 je v Občina Radlje ob Dravi postala Alida Tomanič! Obleka: Poročni kotiček Potisk lente: Pixlprint Krona: VDC Zasavje Foto: Anže Krže-Photography JZ ŠKTM Radlje ob Dravi

Objavil/a Miss Slovenia for Miss World (Official) dne Petek, 22. september 2023

Finale Miss Slovenije 2023 v Radljah ob Dravi! Znane so dobitnice nazivov: Miss Slovenije 2023: Alida...

Objavil/a Miss Slovenia for Miss World (Official) dne Četrtek, 21. september 2023
Objavil/a Miss Slovenia for Miss World (Official) dne Ponedeljek, 11. september 2023



Več v Družabno