Razstrupite telo pred zimo in okrepite svoj imunski sistem

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 07:58
Razstrupljanje telesa

Razstrupljanje telesa

Bliža se zima in ne želite, da vas ujame nepripravljene? Bi se radi zaščitili pred prehladi, kronično utrujenostjo in drugimi zdravstvenimi težavami? Špela Jakša, priznana biokemičarka in fizioterapevtka, ima odgovore, ki vam bodo pomagali okrepiti imunski sistem in očistiti telo strupov. Tokrat predstavlja svojo izjemno spletno šolo "Zavladajte nad toksičnostjo", ki bo spremenila vaše življenje.

Znaki oslabljenega imunskega sistema

Ko je imunski sistem oslabljen, nam telo pošilja znake. Nekateri so precej očitni, medtem ko druge pogosto spregledamo ali jim ne posvečamo dovolj pozornosti. Med najpogostejšimi znaki oslabljenega imunskega sistema so kronična utrujenost, nenehni prehladi, ki se nikoli povsem ne pozdravijo, kronične okužbe, pogoste nalezljive bolezni, izpadanje las, otekle bezgavke, spremembe na koži in avtoimunske bolezni. Ne smemo pa pozabiti tudi na slabo prebavo.

Osnove za dober imunski sistem

Špela trdi, da so štirje stebri ključni. Hrana, ki naj bo uravnotežena, sezonska, lokalna in bogata z vitamini ter minerali. Poleg hrane priporoča vsaj vsakodnevno športno aktivnost. To je lahko hoja, ki bo močno pomagala krepiti imunski sistem. Tretja stvar je urejen spalni ritem, še posebej priporoča spanje med 22.00 in 6.00 uro zjutraj. Ne smemo pa pozabiti niti na higieno, ki je ključna za preprečevanje širjenja bakterij in virusov. Redno umivanje rok, skrb za čistočo hrane ter ustrezna higiena sta nujna za ohranjanje zdravja.

Svoje telo razstrupite na naraven način

Celovita rešitev za podporo imunskega sistema pa je Spletna šola "Zavladajte nad toksičnostjo"

Ali ste utrujeni od preizkušanj različnih metod za izboljšanje svojega zdravja in počutja, ne da bi dosegli želene rezultate? Špela Jakša ima rešitev. Njena spletna šola "Zavladajte nad toksičnostjo" ni čudežna rešitev, ki bi težave odpravila čez noč. Namesto tega ponuja celosten 12-tedenski program, ki vam bo pomagal razumeti osnove toksičnosti in vnetja v telesu ter vam zagotovil praktične nasvete in navodila za izboljšanje vašega zdravja.

Tri faze do boljšega počutja

Spletna šola je razdeljena na tri faze:

  • Razstrupite: Prva faza je namenjena zmanjšanju vnosa strupov, spodbujanju procesov razstrupljanja in krepljenju izločevalnih organov. Tako bo telo pripravljeno na proces samozdravljenja.
  • Očistite: V drugi fazi se osredotočimo na vzpostavitev ravnotežja v telesu. Raztezanje fascij, izboljšanje limfnega sistema in povečana gibljivost so ključni koraki za zmanjšanje vnetij.
  • Podprite: Tretja faza je namenjena vzdrževanju doseženih rezultatov. Spoznali boste, kako ohraniti telo v ravnovesju in se izogibati vnetnim faktorjem.

Kaj lahko pričakujete?

Začnite skrbeti za svoje zdravje že danes. Spletna šola "Zavladajte nad toksičnostjo" vam omogoča, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem in se pripravite na zimo brez neprijetnih težav. Ne odlašajte več, okrepite svoj imunski sistem in zaščitite svoje telo pred toksičnostjo s pomočjo strokovnjakinje Špele Jakša. Za več informacij o spletni šoli in kako se prijaviti, obiščite povezavo. Zdaj je pravi čas za spremembo!

Več informacij si lahko preberete na petielement.si.




Več v Kultura in izobraževanje