Oktet Arion znova pripravil prijeten večer

Za vodeno degustacijo sta tokrat poskrbela VinoReja Kaučič in ekovino Šoster.

Prlekija-on.net, torek, 3. oktober 2023 ob 19:35
VinArion, petje in vino.

VinArion, petje in vino.

Kot so člani Okteta Arion obljubili na njihovem prvem dogodku julija letos, so izvedli drugi dogodek VinArion2, petje in vino.

Dogodek so izvedli v atriju Mestne hiše Ljutomer, ki se je izkazal za pravšnjega za tovrstne dogodke. V okusih vin in zvokih njihovih pesmi se je zbralo še več ljudi kot prvič, kar dokazuje, da so dobro zastavili projekt. Nadgradili so ga z novimi mizami in stoli, ki jim jih je širokogrudno namenila občina Ljutomer. S tem so gostom lahko nudili dodatno udobje.

Za popestritev dogodka je z razstavo poskrbel ljubiteljski fotograf Marko Šnajder iz Ljutomera, ki je z motivi prleških goric pričaral vinsko kuliso. Za vodeno degustacijo sta tokrat poskrbela VinoReja Kaučič in ekovino Šoster. S svojim obiskom sta jih počastila županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič.

Zahvaljujejo se PRA za tehnično podporo, občini Ljutomer, Pomurskim mlekarnam (obrat Ljutomer), PGD Ljutomer, Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer in vsem, ki ste jih počastili z obiskom.

Na snidenje na VinArion3, enkrat spomladi 2024.

Foto: Sara Vinkovič




Več v Kultura in izobraževanje