Strelsko društvo Ljutomer z dobrimi rezultati začenja novo sezono

Za strelsko društvo SD mesto Ljutomer je bil uspešen vikend in društvo je spet doseglo lepe rezultate.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 9. oktober 2023 ob 08:30
Strelsko društvo Mesto Ljutomer

Strelsko društvo Mesto Ljutomer

V nedeljo 8.10.2023 je v Ljubljani potekalo Državno tekmovanje veteranov v streljanju z zračnim orožjem.

V 26. članski konkurenci veteranov nad 50 let je za SD Mesto Ljutomer z zračno pištolo nastopil naš član NAGY ROBERT in z odličnim rezultatom 183 krogov končal na 2.mestu in za malenkost zaostal za najvišjo stopničko. Nagy trenira in stopnjuje formo v začetku sezone 23/24 in zato v bodoče pričakujemo še veliko lepih rezultatov tega odličnega strelca SD Mesta Ljutomer. 2.mesto je odlična popotnica za začetek sezone in veselimo se že naslednjih tekem.

V soboto 7.10.2023 je v Dobrovniku potekalo regijsko prvenstvo s pištolo velikega kalibra in revolverjem velikega kalibra.

V obeh disciplinah pištola in revolver je sodelovalo skupaj 60 strelcev.

Tekmovalec, ki zastopa strelsko društvo SD MESTO LJUTOMER BALAŽIČ ROBERT, ki je tokrat streljal z pištolo in revolverjem kot posojen strelec za strelsko društvo SD Štefan Kovač Turnišče in dosegel dobre rezultate.

V kategoriji pištola veliki kaliber je BALAŽIČ z ekipo SD Štefan Kovač Turnišče (Balažič Robert, Balaško Štefan, Horvat Avgust) dosegel ekipno 2.mesto.

V kategoriji pištola veliki kaliber posamezno je BALAŽIČ ROBERT dosegel odlično 2. mesto z rezultatom 186 in zaostal za 3 kroge do zmage.

V kategoriji revolver veliki kaliber je BALAŽIČ ROBERT z ekipo SD Štefan Kovač Turnišče (Balažič Robert, Balaško Štefan, Horvat Avgust) dosegel odlično 1. mesto in tako z ekipo postal regijski prvak v streljanju z revolverjem velikega kalibra.

V kategoriji revolver veliki kaliber posamezno je BALAŽIČ ROBERT dosegel 3. mesto.

Za strelsko društvo SD MESTO LJUTOMER je bil uspešen vikend in društvo je spet doseglo lepe rezultate in spet malce več prepoznavnosti v strelskem športu.

Lep strelski pozdrav »MUŠ«




Več v Šport