Meteorplast ŠIC bar optimistično po prve tri točke v sezoni

V Ljutomeru se bosta pomerila stara znanca, ki sta se v minulih dveh sezonah srečala sedemkrat.

Prlekija-on.net, četrtek, 12. oktober 2023 ob 07:04
Trening Meteorplast ŠIC bar

Trening Meteorplast ŠIC bar

V petek, 13. oktobra, se z dvoboji 2. kroga nadaljuje prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi. Pari so: KMN Sevnica - The Nutrition Extrem, KMN Oplast Kobarid - Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije - Siliko Vrhnika in KMN Meteorplast ŠIC bar - Futsal klub Dobrepolje.

V Ljutomeru se bosta pomerila stara znanca, ki sta se v minulih dveh sezonah srečala sedemkrat. Uspešnejši so Ljutomerčani, ki so dobili šest dvobojev, enkrat pa je bil rezultat izenačen. V minuli sezoni so vseh pet dvobojev dobili Prleki. Ekipi nista najboljše startali v novo sezono. Meteorplast ŠIC bar je v Škofijah odigral neodločeno (5:5) proti Bronxu, Dobrepolje pa je izgubilo (4:5) obračun proti novincu iz Sodražice. »Na prvo domačo tekmo gremo normalno na zmago. Šli bomo na glavo. Ta teden smo dobro trenirali. Pregledali smo analizo prve tekme. Pripravljeni smo na Dobrepolje in verjamemo, da bodo tudi navijači z nami. Upamo na čim večje število ljudi in na prve tri točke letos,« je optimističen vratar ljutomerske ekipe Tjaž Lovrenčič. Tekma v ljutomerski dvorani ŠIC se bo pričela ob 20.30 uri.

V minulem reprezentančnem premoru, ko je bilo odsotnih kar šest ljutomerskih igralcev, je poškodbo saniral kapetan Matic Goznik, ki je manjkal na uvodni tekmi sezone. Tudi tokrat bodo soigralci v ljutomerskem dresu pogrešali Roka Šnofla, katerega povratek na parket po operaciji se predvideva konec novembra.




Več v Šport