Električno vozilo zaradi tehnične napake obtičalo na avtocesti

Pred izvozom Grabonoš je vozilo zaradi tehnične napake obtičalo na vozišču.

Prlekija-on.net, nedelja, 15. oktober 2023 ob 17:26

Gasilci Pgd Ljutomer nam pošiljajo video, ki je bil posnet med današnjim posredovanjem po trčenju na pomurski avtocesti. Ne glede na to, kako dolg zastoj in razlog zaradi katerega ta zastoj nastane, je potrebno ustvariti TAK REŠEVALNI PAS #ozaveščamo #skupaj #zastoj #LevoDesno #zavodreševalnipas #reševalnipas #RešiŽivljenje

Objavil/a Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah dne Nedelja, 15. oktober 2023

Prometna nesreča

V nedeljo, 15. oktobra, ob 7.45 je na avtocesti Murska Sobota-Maribor, občina Sveti Jurij ob Ščavnici, pred izvozom Grabonoš zaradi tehnične napake vozilo obtičalo na vozišču.

Gasilci PGD Murska Sobota in Ljutomer so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Murska Sobota pri oskrbi poškodovane osebe in odklopili akumulator na električnem vozilu.

Gasilci PGD Ljutomer so ob tem posneli video med današnjim posredovanjem. "Ne glede na to, kako dolg zastoj in razlog zaradi katerega ta zastoj nastane, je potrebno ustvariti TAK REŠEVALNI PAS," pa so zapisali pri skupini Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah na Facebooku.

Avtocesta

Zaradi prometne nesreče popolna zapora avtoceste


Na pomurski avtocesti med priključkoma Vučja vas in Sveti Jurij ob Ščavnici proti Mariboru sedaj promet poteka samo po...

Objavil/a Promet.si dne Sobota, 14. oktober 2023



Več v Črna kronika