Odličen rezultat Ljutomerčana na mednarodnem bodybuilding tekmovanju v Poreču

Jaša Pihlar iz Ljutomera je že na svoji prvi uradni tekmi dosegel odličen rezultat saj je v kategoriji bodybuildinga Juniorjev do 23 let zasedel odlično 2. mesto, med clasic bodybuilding konkurenco (seniorji) pa je dosegel 3. mesto.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. oktober 2023 ob 08:52
Jaša Pihlar na mednarodnem bodybuilding tekmovanju

Jaša Pihlar na mednarodnem bodybuilding tekmovanju

Ta vikend je v Poreču v okviru Sportrfesta Poreč potekalo tradicionalno mednarodno tekmovanje v bodybuildingu, katerega se je prvič v karieri udeležil tudi Ljutomerčan Jaša Pihlar.

Že na svoji prvi uradni tekmi je dosegel odličen rezultat saj je v kategoriji bodybuildinga Juniorjev do 23 let zasedel odlično 2. mesto. Med clasic bodybuilding konkurenco (seniorji) pa je dosegel 3. mesto. V obeh kategorijah sta prvo mesto osvojila hrvaška tekmovalca, Jaša pa je bil najbolje uvrščeni Slovenec.

Tekmovanje je potekalo po pravilih federacije IFBB, ki je ena svetovno najbolj razširjenih federacij bodybuildinga.

Bodybuilding je šport, ki zahteva ogromno treninga, odrekanj in samodiscipline. Jaša Pihlar se je na to tekmovanje intenzivno pripravljal kar nekaj let. Uspeh je toliko večji, ker je to dosegel brez kluba, čisto sam. Pravi pa, da je v Sloveniji veliko dobrih potencialnih tekmovalcev, ki v tujini dosegajo zelo dobre rezultate, ampak se o njih žal ne govori kaj dosti. Vse več je tudi zanimanja med mladimi, zato z veseljem pomaga z nasveti tudi vsem, ki se za to odločajo.

Čestitke za dosežen rezultat.




Več v Šport