Jesensko druženje s starši iz vrtca Manka Golarja Gornja Radgona, enota Črešnjevci

V okviru jesenskega srečanja s starši so se odpravili na nepozabno jesensko pustolovščino.

Prlekija-on.net, sobota, 21. oktober 2023 ob 10:16
Jesensko druženje s starši

Jesensko druženje s starši

Jesen je čas, ko narava s svojo novo preobleko kliče k spominom in tradicionalnim vrednotam. Tradicijo v našem vrtcu ohranjamo skozi različna področja, a posebej se navdušujemo nad novo pridobitvijo krušne peči v enoti Kocljeva 4, zato smo jo želeli preizkusiti tudi sami.

V okviru jesenskega srečanja s starši smo se odpravili na nepozabno jesensko pustolovščino. Otroci so bili navdušeni nad obiskom druge enote, saj so imeli priložnost raziskati novo okolje polno izzivov in zanimivosti. Uživali so v številnih dejavnostih, kot so talne igre, raziskovanje čutne poti in igra na igralih na velikem in malem igrišču. Smeh in otroška razigranost so napolnili s pozitivno energijo vse udeležence.
Ob tej posebni priložnosti smo imeli čast sodelovati s kuharico Lidijo, ki je nedavno stopila v pokoj, a še vedno z veseljem deli svoje kuharske veščine z najmlajšimi in bivšimi sodelavkami. Gospa Ivica je članica kmečkih žena in je s svojim znanjem navduševala otroke in starše.
Ob koncu gibalnih dejavnostih smo se zbrali na vrtčevskem igrišču, kjer smo v krušni peči spekli sirove in ocvirkove pogače. Vonj sveže pečenih pogač je prevzel vse prisotne. Poskušanje pogač je bila pa pika na i.

Druženje s starši, kuharico in drugimi deležniki je bilo pravo darilo. Jesensko druženje s starši iz vrtca enote Črešnjevci nas je povezalo in nas naučilo pomembnosti skupnosti ter tradicije. S preprostimi dejavnostmi kot je peka pogač, smo ustvarili bogate spomine, ki bodo še dolgo ostali z nami.

Zapisala: Helena Sever Pintarič , vzg.




Več v Najmlajši