Meteorplast ŠIC bar v petek gosti Sevnico

V petek se nadaljuje tekmovanje v 1. slovenski futsal ligi. Proti Sevnici želijo celiti rane.

Prlekija-on.net, četrtek, 26. oktober 2023 ob 13:25
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

V petek se nadaljuje tekmovanje v 1. slovenski futsal ligi. Odigrane bodo tri tekme: Oplast Kobarid - Dobrepolje, Bronx Škofije - Nutrition Extrem in Meteorplast ŠIC bar - Sevnica. Dvoboj Siliko - Dobovec bo zaradi tekem Dobovca v ligi prvakov na sporedu v torek, 7. novembra.

Po visoki zmagi (9:1) proti Dobrepolju je prišla za futsalerje ljutomerskega Meteorplasta ŠIC bara hitra streznitev minuli petek na Vrhniki, kjer so proti Siliku izgubili s 4:7. »Privoščili smo si preveč individualnih napak proti takšni ekipi kot je Siliko. Upam, da je bil le slab dan. Priložnost, da popravimo točkovni saldo je že ta petek, ko gostimo Sevnico. A če ne bomo pravi, nas lahko doleti nov poraz,« pred tekmo 4. kroga 1. slovenske futsal lige opozarja trener Ljutomerčanov Robert Grdović.

»Ta teden smo opravili dva dobra treninga. Na Sevnico smo se pripravili tako, da smo opravili analizo prejšnjega kroga. Igramo doma. Vemo, da bomo verjetno spet imeli pobudo. Popravili bomo napake s prejšnjega tedna in upali na pozitivni rezultat,« napoveduje Aljaž Ruis, ki se v tej sezoni še ni vpisal na listo strelcev.

Tokratna tekmeca, ki bosta tekmo v dvorani ŠIC Ljutomer pričela ob 20.30 uri, sta se doslej v uradnih dvobojih merila trikrat, vse tri zmage pa so zabeležili prleški futsalerji, ki so s 4:0 dobili tudi septembrski medsebojni pripravljalni dvoboj.

Tokrat ekipi poleg dalj časa odsotnega Roka Šnofla, ki bo z lažjimi treningi pričel sredi prihodnjega meseca, ne bo mogel pomagati odsoten Vid Kos, v zadnjem trenutku pa bo znano če bo nastopil reprezentant Tilen Rajter, ki je na ponedeljkovem treningu dobil neugoden udarec in sredinega treninga ni opravil s soigralci.




Več v Šport