Na prvem državnem rang turnirju igralci iz Prlekije dosegli odlične rezultate

Na 1. rangu v Športni dvorani Campus na Ptuju se je zbralo 112 tekmovalcev iz 36 klubov iz cele Slovenije.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. november 2023 ob 08:59
Pri ženskah je slavila Petra Klemenčič

Pri ženskah je slavila Petra Klemenčič

V soboto, 4. novembra, se je pričela sezona v državnih rang turnirjih. Na 1. rangu v Športni dvorani Campus na Ptuju se je zbralo 112 tekmovalcev iz 36 klubov iz cele Slovenije.

Nastopili so v petih različnih kategorijah. Tekmovalo se je na 14 pikado aparatih. Tekmovanje je potekalo od 9.30 ure, ko je najprej bila podelitev pokalov za končano ligo 20 najboljših, uvrščenih v to tekmovanje slovenskih igralcev.

Uvrstitve tekmovanja 2022 - 2023
1. mesto Jan Grošelj, PK SOVA RAVNE NA KOROŠKEM
2. mesto Luka Marinič TOP-GUN CLEANGRAD GRLAVA
3. mesto Silvo Javornih PK SOVA RAVNE NA KOROŠKEM

Po štirih tekmah 1. slovenske lige je sledilo tekmovanje v petih različnih kategorijah, kjer so odlične rezultate dosegali igralci iz Prlekije in so odlični promotorji športa v celotni Sloveniji. To je seveda tudi vračilo klubov, igralcev in pa Pikado zveze Slovenije tistim, ki jim pomagajo in podpirajo v razvoju športa in omogočajo sploh nastope na tekmovanjih.

Pikado
Pri moških je slavil Denis Duh

Naslednje veliko tekmovanje bo od petka 17.11.- do nedelje 19.11.2023 v Vučji vasi. To bo 16. Državno prvenstvo v klasičnem pikadu, kjer bodo nastopili tako člani, mladinci in kadeti v ekipnih in posameznih kategorijah v moški in ženski konkurenci. V treh dneh pričakujejo okrog 240 tekmovalcev iz vseh slovenskih klubov.

Spodaj objavljamo rezultate 1. ranga na Ptuju 4.11.2023.




Več v Šport