Andrej Bakreni in Aljaž Poredoš premierno predstavljata komično predstavo ČARNO BEJLI

Komična predstava dveh prekmurskih komikov, ki želita pokazati da se v Sloveniji in predvsem v Prekmurju da živeti v sožitju z Romi.

Prlekija-on.net, torek, 21. november 2023 ob 11:40
Predstava bo v soboto, 25. novembra, v gasilskem domu v Pečarovcih

Predstava bo v soboto, 25. novembra, v gasilskem domu v Pečarovcih

Komična predstava ČARNO BEJLI dveh prekmurskih komikov, ki želita pokazati da se v Sloveniji in predvsem v Prekmurju da živeti v sožitju z Romi. Predstava bo v soboto, 25. novembra, v gasilskem domu v Pečarovcih ob 18. uri. Vstopnine ni. Trenutno si želita narediti turnejo po Prekmurju, nato pa še po celotni Sloveniji.

Andrej Bakreni je prvi ciganski komik v Sloveniji, ki se šali na račun svojega porekla. Obožuje barvne kovine, najbolj pa baker. Aljaž Poredoš, velik ljubitelj nogometa in humorja, še posebej črnega. Nobena tema zanj ni tabu, saj je mnenja, da se lahko iz vsake stvari nasmejimo, ker je življenje že tako ali tako preveč negativno naravnano, iz te negative pa nas lahko spravi le smeh in veliko dobre volje. Napovedujejo tudi gosta večera.

Za pijačo bodo poskrbeli člani PGD Pečarovci, tako da žejni tudi ne boste, Andrej Bakreni pa bo predstavil še svojo prvo avtorsko skladbo Baker je zakon.




Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46