Drugo tretjino prvenstva odpirajo proti Primorcem

Tekme med Prleki in Primorci so vedno postregle z veliko zadetki, zato se ljubiteljem futsala v Ljutomeru obeta zanimiv obračun, ki se bo v petek v dvorani ŠIC pričel ob 20.30 uri.

Prlekija-on.net, četrtek, 23. november 2023 ob 08:39
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

V petek se bo z dvoboji 8. kroga pričela druga tretjina rednega dela v 1. slovenski futsal ligi. Pari so naslednji: Oplast Kobarid - Siliko Vrhnika, Sevnica - Dobovec, Dobrepolje - THE Nutrition Extrem in Meteorplast ŠIC bar - Bronx Škofije.

Ljutomerčane čaka dvoboj s Primorci. V uvodnem krogu novega prvenstva sta se ekipi ob otvoritvi prenovljene dvorane Burja v Škofijah razšli z neodločenim rezultatom 5:5. V nadaljevanju prve tretjine rednega dela prvenstva so več točk zbrali Prleki. Z devetimi točkami držijo četrto mesto, Primorci pa so sedmi s petimi točkami. »Spoštujemo tokratnega nasprotnika. Ne bo nam lahko. V tem tednu smo se pripravljali na njih kot na vsakega drugega nasprotnika. Od prve minute moramo zaigrati samozavestno in borbeno ter storiti vse, da ostanejo tri točke doma,« napoveduje 19-letni Vid Kos, ki še čaka na prvenec v ljutomerskem dresu. Po dveh tekmah odsotnosti, zaradi poškodbe in bolezni, se v ekipo vrača Adrijan Trstenjak.

Ekipi sta se za prvoligaške točke doslej merili osemkrat. Uspešnejši je Meteorplast ŠIC bar, ki je zbral pet zmag, trikrat pa se je dvoboj končal z neodločenim rezultatom. Tekme med Prleki in Primorci so vedno postregle z veliko zadetki, zato se ljubiteljem futsala v Ljutomeru obeta zanimiv obračun, ki se bo v petek v dvorani ŠIC pričel ob 20.30 uri.




Več v Šport