Kickboxing klub Pomurje iz Ljutomera se prvič odpravlja na turnir v mešanih borilnih veščinah

Na turnirju se bo v velterski kategoriji -77,1kg boril njihov član Blaž Emeršič.

Prlekija-on.net, četrtek, 23. november 2023 ob 12:38
Blaž Emeršič in David Žibrat

Blaž Emeršič in David Žibrat

Kickboxing klub Pomurje iz Ljutomera se ta vikend prvič odpravlja na turnir v mešanih borilnih veščinah (MMA). MMA je vse bolj priljubljen borilni šport, še posebej zaradi organizacij kot je UFC. "Ker praktično vsi, ki smo v stiku z borilnim svetom, spremljamo tudi ta šport, ni bilo potrebno izgubljati veliko časa za dogovor, da se tudi mi udeležimo turnirja, ki ga organizira Slovenska organizacija VFN," sporočajo iz kluba.

Na turnirju se bo v velterski kategoriji -77,1kg boril njihov član Blaž Emeršič.

Blaž je po 14 letih treniranja in tekmovanja v Judu, pričel še s treningi Kickboxinga. S trenerjem Davidom Žibratom, sta v zelo kratkem času naredila velik napredek, kar dokazuje, da je Blaž velik talent za borilne športe, prav tako sta se odpravila na treninge MMA-ja v Maribor, kjer sta bila deležna pozitivnih kritik, tako da motivacije pred sobotnim turnirjem ne manjka. V Blažovem kotu bodo trije trenerji, David Žibrat bo zadolžen za vodenje borbe stoje, Narsej Lackovič za borbo v parterju, Igor Kuzmanovič, ki je profesionalni MMA borec pa bo skrbel za celoten potek dogajanja.

Vabijo tudi vse ljubitelje mešanih borilnih veščin iz Prlekije, da pridete podpret domačega borca, ki se bo preizkusil na turnirju!

Amaterski turnir mešanih borilnih veščin prihaja v Trebnje

Slovenska organizacija mešanih borilnih veščin Valhalla Fight Night (VFN) je letos poleg borilnih spektaklov začela organizirati tudi amaterske turnirje, na katerih se imajo priložnost kaliti mladi borci, ki bodo nato lahko nekoč tudi postali profesionalci.

VFN po koronskem obdobju postaja stalnica slovenskega MMA-ja, po treh uspešnih dogodkih, na katerih so potekale tako profesionalne kot tudi amaterske borbe, ki so v večji meri še bolj navdušile ljubitelje tega športa, pa se je idejni vodja Nejc Preložnik odločil, da bodo pri Valhalli začeli z organizacijo amaterskih MMA turnirjev, poimenovanih VFN Vikings.

Ne zamudite priložnosti, da pridete podpreti slovenske in tuje nadobudne borce tako na MMA amaterskem turnirju. Vikings 3 obljublja nepozabno borilno vzdušje, ki bo dvignilo vaše zanimanje na višjo raven.

V Trebnje prvič prihaja Valhalla Fight Night, kjer bodo gostili dogodek VIKINGS 3, ki ga ne smete zamuditi. Valhalla Fight Night pripravljajo nepozabno MMA doživetje, ki se bo odvijalo 25. novembra 2023 od 10. ure naprej v Športni dvorani Osnovne Šole v Trebnjem.

Bodite priča borilnim spretnostim in neverjetni energiji mladih borcev, kateri se želijo povzpeti v svetu borilnih športov. Se vidimo na Vikings 3 v Športni dvorani OŠ Trebnje.




Več v Šport