V Celju je bilo vroče: glavna zvezda Sweet Mery razvnela občinstvo v živo

Prvi dan, v petek, je glavna zvezda erotičnega sejma Sweet Mery iz Čakovca razvnela občinstvo.

Prlekija-on.net, sobota, 25. november 2023 ob 14:37
Sweet Mery na celjskem odru

Sweet Mery na celjskem odru

Ta konec tedna se je v Celje na Celjski sejem po štirih letih vrnil edinstven in svež dogodek, ki občinstvo popelje na nepozabno potovanje v svet erotike, Sloverotika. Tokrat sejem poteka v popolnoma prenovljeni izvedbi. Zaokrožen je z nežnostjo, vročimi prizori, praktičnimi prikazi, pa tudi z izobraževalnimi vsebinami, s pomočjo katerih obiskovalci lahko izvedo vse, česar še ne vedo ali niso upali nikoli vprašati. Seveda pa niso pozabili na divje prizore na glavnem odru, kjer gredo do konca. V Celju je ta vikend res vroče!

Prvi dan, v petek, je glavna zvezda erotičnega sejma Sweet Mery iz Čakovca razvnela občinstvo z vročim seksom v živo, slovenski igralec Mister Riddle pa je razkril svoj obraz in se prav tako v živo predstavil občinstvu v Sloveniji.

Sweet Mery je tudi aktualna evropska prvakinja v seksu. S svojo zmago na Evropskem prvenstvu na Švedskem je dosegla zvezdniški status, ki se vzpenja v nebo. Na Sloverotiki je razvnela srca obiskovalcev in obiskovalk s svojim nepozabnim nastopom, ki ga zna pripraviti samo prvakinja njene kategorije. Njeno ime je v svetu odraslih vsebin že dolgo znano in vedno znova privablja zveste oboževalce.

Zase pravi, da se najbolj razživi med snemanjem za svoj profil na OnlyFans. Fantje ji polepšajo dan, medtem ko vibrator vsekakor prispeva k pikantni zabavi.

Sweet Mery

Nagrado za najboljšo igralko na Sloverotika 2023 prejela Sweet Mery


Mister Riddle je edini slovenski igralec, producent in mojster ustvarjanja v svetu odraslih vsebin. Tokrat je, posebej za Sloverotiko, prvič stopil na velik oder pred domače občinstvo.

Njegova kreativna žilica se prepleta s svetom znanih imen v industriji za odrasle, saj skupaj z igralskimi zvezdami ustvarja čutno magijo. S svojim delovanjem, ki se je začelo pred letom in pol, je ustvaril obsežno zbirko vročih filmskih umetnin. Mister Riddle je bil tudi udeleženec Evropskega prvenstva v seksu na Švedskem, kar je povečalo njegovo prepoznavnost.

Spodaj je nakej utrinkov prvega dne, organizatorji pa vas na sejem vabijo tudi v soboto, kjer bodo poskrbeli za vroče prizore, ob katerih boste nedvomno uživali, hkrati pa vas bodo obogatili z novim znanjem, pogumom ter inovativnimi pripomočki, ki bodo popestrili vaše intimno življenje. Razstavni prostori bodo prepolni izdelkov in storitev, ki bodo dvignili temperaturo v vaši spalnici. Erotični sejem vam bo omogočil, da odkrijete najnovejše igračke, pripomočke in spolne tehnike, ki bodo vašemu spolnemu življenju dodali nov zagon. Ob izjemnih nastopih na glavnem odru in številnih dodatnih atrakcijah bo erotični sejem postregel z najbolj drznim šovom vseh časov, ki bo prebudil vaše čute in vas navdihnil s strastjo. Po obisku sejma boste odšli domov popolnoma pripravljeni na nove spolne izzive.

Marija Zadravec

Postavna soseda bo tekmovala na evropskem prvenstvu v seksu




Več v Družabno