V Ljutomer prihaja vodilna ekipa lige

V dosedanjih enajstih prvoligaških tekmah teh dveh ekip je Siliko dobil osem dvobojev, enkrat sta se moštvi razšli brez zmagovalca, dve tekmi pa so dobili futsalerji Meteorplasta ŠIC bara.

Prlekija-on.net, torek, 5. december 2023 ob 08:32
Meteorplast ŠIC bar

Meteorplast ŠIC bar

V torek bodo odigrani trije dvoboji 10. kroga 1. slovenske futsal lige. Pari so naslednji: Sevnica - Dobrepolje, Oplast Kobarid - THE Nutrition Extrem in Meteorplast ŠIC bar - Siliko vrhnika. Tekma Bronx Škofije - Dobovec je prestavljena na poznejši termin.

Nocoj v Ljutomer prihaja vrhniški Siliko, vodilna ekipa lige. Vrhničani so v devetih odigranih krogih zbrali 24 točk, Ljutomerčani pa so z že enajstimi točkami manj na tretjem mestu. V dosedanjih enajstih prvoligaških tekmah teh dveh ekip je Siliko dobil osem dvobojev, enkrat sta se moštvi razšli brez zmagovalca, dve tekmi pa so dobili futsalerji Meteorplasta ŠIC bara. Tudi prvo tekmo nove sezone so dobili Vrhničani s 7:4.

Zgoščeni razpored prvenstvenih tekem, reprezentančnih akcij in udeležba na sobotnem domačem turnirju so v domačem taboru pustili nekaj posledic. Lovro Trdin je zaradi poškodbe gležnja že končal z decembrskimi nastopi, Tilen Rajter ima poškodovano ramo, utrujenost pa čutijo nekateri mlajši igralci, ki pa bodo stisnili zobe in nocoj pomagali ekipi proti neugodnemu tekmecu. »Pričakujemo težko tekmo. Če bomo dali vse od sebe v obrambi, kot vemo, da lahko damo, lahko pričakujemo pozitiven rezultat. Seveda ciljamo na zmago,« je optimističen pred dvobojem z Vrhničani Tim Lipovšek, ki je v tej sezoni v ljutomerskem dresu dosegel pet zadetkov.

Nocojšnja tekma Meteorplast ŠIC bar - Siliko Vrhnika se bo v dvorani ŠIC Ljutomer pričela ob 20.30 uri. Vstop na tekmo je brezplačen.




Več v Šport