V Ljutomer prihaja Domen Valič z monokomedijo Žigolo s. p.

Hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo nam na humoren način pove, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne.

Oglasno sporočilo, torek, 5. december 2023 ob 10:10
Domen Valič

Domen Valič

V petek, 22. decembra, v Ljutomer prihaja Domen Valič z monokomedijo Žigolo s. p. (pomeni Žigolo se plača), ki je zabavna zgodba o zapeljevanju. Avtor besedila je Matej Mijatović. Predstava bo ob 20. uri v Domu kulture Ljutomer, vstopnice pa lahko kupite tukaj.

Hudomušni, samovšečni in na trenutke malenkost arogantni žigolo nam na humoren način pove, kaj vse se pri ženski sme, kaj gre in kaj nikakor ne. Je pravi leksikon zapeljevanja, ki moškim po moško razloži to, kar jim ves čas govorijo tudi ženske, pa jih seveda ne razumejo. In ženskam točno tisto, kar bi rade slišale od moških.

Pravi, da je osvojiti žensko lažje kot osvojiti Rožnik, da pa jo je dosti težje obdržati. Toda - zakaj bi si moški pri zdravi pameti tega sploh želel?!

A ljubezen in zdrava pamet ponavadi ne hodita vedno z roko v roki kot zaljubljen par. Ljubezen pa se seveda lahko zgodi tudi najboljšim. In tudi najboljši se lahko zatreskajo v napačno. Kaj pa potem?

Nekaj vstopnic bomo podelili tudi mi, spremljajte nas.

Domen Valič


Več v Družabno