Medobčinsko društvo Sožitje Ljutomer pripravilo Miklavževanje za svoje člane

Vsako leto decembra pričarajo nasmeh svojim uporabnikom, saj praznično prireditev vsi pričakujejo z velikim veseljem in iskricah v očeh.

Prlekija-on.net, torek, 5. december 2023 ob 16:11
Miklavževanje Medobčinskega društva Sožitje Ljutomer

Miklavževanje Medobčinskega društva Sožitje Ljutomer

Medobčinsko društvo Sožitje Ljutomer je v petek, 1. decembra 2023 že tradicionalno pripravilo Miklavževanje za svoje člane v prostorih Športne dvorane ŠIC Ljutomer. Pripravili smo kulturni program z obdarovanjem. Povabili smo naše člane in tudi goste, naše prijatelje iz drugih medobčinskih društev ter predstavnika občine. Največ naših članov je varovancev VDC Ljutomer, učencev OŠ Cvetka Golarja Ljutomer ter njihovi podporni člani.

Vsako leto decembra pričaramo nasmeh našim uporabnikom, saj praznično prireditev vsi pričakujejo z velikim veseljem in iskricah v očeh. Med drugimi sta nam lepe želje zaželela podžupan občine Ljutomer, gospod Janko Špindler in podpredsednik Zveze Sožitje Ljubljana, gospod Martin Benko. Veseli smo, da nam je prireditev uspela in da smo se srečali v tako velikem številu. Našim članom smo zaželeli, da naj jim iskrivost pisanih decembrskih luči polepša drobne trenutke njihovega časa, naj jim novo leto prinese dneve polne zdravja, sreče in veselja ter da se jim izpolni še tako drobna želja.

Predsednica Društva Sožitje Ljutomer: Marina Gracin



Več v Kultura in izobraževanje