V kavarni in klubu London by Gaš pripravljajo pester program v veselem decembru

Nastopili bodo ALN, BLAZKOB, skupina Prestiž, Michael Yang, Tom Ford, skupina Blue Planet, Emkej, Samo Budna...

Oglasno sporočilo, sreda, 6. december 2023 ob 19:36
Veseli december v London by Gaš

Veseli december v London by Gaš

V kavarni in klubu London by Gaš v Ljutomeru tudi to leto pripravljajo pester decembrski program, ki bo do konca leta ob koncih tedna poskrbel za zanimive glasbene goste in dogajanje. Že minulo soboto, 2. decembra, so poskrbeli za house ritme z dogodkom Real2eal House, kjer sta za glasbo skrbela Happy B in Mr. Mike.

Ta konec tedna, v petek, 8. decembra sledi dogodek Techno Trance Night, kjer bosta za glasbo skrbela ALN in BLAZKOB, v soboto, 9. decembra pa sledi žur s skupino Prestiž.

V soboto, 16. decembra, bo dogodek House Techno Live mix z izvajalcema Michael Yang in Tom Ford. V petek, 22. decembra sledi žur s skupino Blue Planet, v soboto, 23. decembra pa Rap tretjič, kjer bo nastopil Emkej.

Na božič, v ponedeljek, 25. decembra, pripravljajo božične karaoke, zadnji petek v tem letu, 29. decembra, pa sledi še zabava pred novim letom s prleškimi uspešnicami, nastopil bo domačin Samo Budna z bandom.

Za koncerta Emkej in Samo Budna je vstopnina, na ostale dogodke je vstop prost. Vstopnice so na voljo v Kavarni Gaš in London by Gaš.




Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46